Orden räcker inte till

Och utan dig skulle jag krascha och min värld bli grå,

jag älskar dig så mycket mer än vad du någonsin kommer förstå.


27 mars

Ligger nedbäddad i sängen efter att ha bytt sängkläder och åh, vad mysigt jag har det. Åh, vad jag tycker allt är mysigt hela tiden, hehe. Fattas bara en David! Gah, är så jäkla trött men jag ska försöka plugga effektivt en timme ändå innan det är sovdags. Två prov ska göras innan veckan är slut så det gäller att ligga i!

Tillbringade min eftermiddag med Klara på gymmet och nu i kväll har jag faktiskt städat lite och tanken kom då som en blixt från klar himmel att jag vill ha en byrå. Jag köpte en vit, "ihålig" hylla på Ikea i höstas för att ha lådor i men den vill jag inte ha längre. Nepp! Jag vill ha en ny... Mamma sa att jag får beställa en sådan om jag vill, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu - jag kan ju inte köpa nya möbler varje gång jag ändrar mig, haha.

Jag har den vänstra liggandes ner men vill hellre ha den högra... Vilka problem, hah.

13:07

Hmm, det dök nyss upp en hel del kommentarer från gamla inlägg som jag inte har sett tidigare. Jag ber om ursäkt för att jag inte har kunnat svara på dessa! Det är inte så att jag bara har struntat i det, haha.

Mascara

Lash Stiletto är grym!

20:30

Hoppas på att den här fina som jag har beställt kommer i morgon.

Lång dusch. Pyjamasbyxor. Plugg. Te. Nagelmålning. Mys

Sunny Sunday


Hej, hej! Det får bli ännu en kort "helgsammanfattning", jag har verkligen no inspiration at all för tillfället. Antagligen för att jag alltid känner mig så tom på söndagar. Rastlös om inte annat!

Fredagskvällen spenderades först hos David innan vi gick till Marcus för att fira hans födelsedag i efterskott tillsammans med Klara & Matilda. Det var så trevligt så! När jag och David kom hem tittade vi på Chuck och kom på att jag kunde följa med honom och hans kompisar till Linköping dagen efter och så blev det.

Så jag klev upp klockan åtta, lite halvdöd, för att duscha och göra mig i ordning innan hans kompisar kom och hämtade oss (jag vill också ha körkooort). Vi åkte till NetOnNet, in till stan och ut till Ikanohuset så det blev många och trevliga bilturer med bra musik och sådär. Åt på Ikea gjorde vi också, mmmmh. Asnice dag! När jag kom hem åt jag, mamma och hennes kompis på Harry's och det var också hur gott som helst. Jag skulle kunna leva på vitlöksbröden där, haha. Kvällen avslutades med mina tjejer hos Cassandra!

I dag tog jag en promenad i det fina vädret med Kent i hörlurarna (tyckte albumet En plats i solen passade perfekt idag, åh underbara låtar) gick förbi David för att hämta något jag hade glömt och så blev vi sittandes på hans trapp ett tag. Det kändes verkligen som sommar! Så himla skönt. Nu däremot ska jag fortsätta att ta tag i plugghögen innan jag och Klara sticker och biffar till oss på gymmet. En helt okej söndag ändå. Tror det blir en helt okej måndag också, jag ska till David efter skolan och det säger allt ♥ Jag älskar dig

Chuck

Fiiiiiiiint.


Nobody said it was easy

Herregud. Jag är så sjukt nervös. Och taggad. I morgon efter skolan ska jag på en anställningsintervju i grupp och jag har aldrig varit på en anställningsintervju överhuvudtaget och konkurrensen i morgon är dessutom stenhård. Ååååh, bara att hoppas på det bästa. Jag vill verkligen ha det här jobbet!

I dag har jag inte gjort så mycket mer än fundera kring morgondagen. Efter skolan stack jag med Klara till gymmet och tog sedan tag i privatjuridiken. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu. Känslorna blandas hejvilt, delvis nervositeten för i morgon men också något annat. Något känns bara så oerhört fel. Nej, jag behöver verkligen lägga mig och försöka sova, sluta tänka på det. Det är inte lätt när man inte vet vad man vill. Godnatt

12:27

Hottttt.

18 mars


Söndag igen - ännu en måndag som väntar. Otrrrrroligt skönt alltså. Usch. Om jag inte hade mina bästa vänner Klara och Matilda med mig i klassen vet jag verkligen inte hur jag skulle stå ut. Jag har sån tur som har David i samma korridor också! Den här dagen har i alla fall varit jättebra, trots att det är söndag. Jag vaknade bredvid my darling och vi åt frukost framför tvn innan vi tog en lång promenad i det fina vårvädret. Jag tog honom till en massa ställen här på norr som han aldrig varit vid förut. Det var mysigt!

I fredags drog jag på mig strumpbyxor och en klänning för att fira Emilija som fyllde sjutton år. Det var en jättetrevlig kväll som bjöd på mycket skratt och snack med trevliga personer, god mat och dessert. Tack för det! I går när jag vaknade fick jag finbesök! Jag blev så glad så. Lilla systersonen Ascot var och hälsade på så jag lekte med honom innan han och mamma, som agerade barnvakt, åkte tillbaka till Norrköping. Själv var jag duktig och gjorde en tacopaj och medan den var i ugnen så dammsög jag och fixade. En redig hemmafru kände jag mig som! Sedan kom David hit och åt paj innan vi gottade oss med lite brownies och hade en riktigt awesome kväll!

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen! PUSS


15 mars

Hejhej! I MORGON ÄR DET FREDAG, MMMH. Underbart. Det kommer nog bli en väldigt rolig fredag hos Emilija som då bjuder på lite festligheter. Aaasnice. På lördag däremot blir det en hel del plugg, träning och så hade jag tänkt att laga en tacopaj åt mig själv, haha, eftersom jag är ensam hemma då. Dock kommer min fina, underbara, älskade David och sover här så han får väl också äta, hoho. Vilken grym helg det kommer bli!

I dag fick jag sluta tidigare för att gå till ögonmottagningen på sjukhuset. Jag har ett stort brytningsfel på vänster öga och min syn är väldigt dålig. Jag har behövt glasögon sedan jag var sju men har nästan aldrig använt det, vilket jag ångrar lite nu. Men, men! Nu har jag gått med på skaffa läsglasögon i alla fall, bara jag hittar några fina bågar. Haha, vi får väl se hur det går, kräsen som jag är.

Just nu väntar jag på mat och efter det ska jag, med Matilda som sällskap, åka och träna i min snygga blåa sportbh som jag köpte igår. Haha, ingen lär ju se den men det är ändå roligare att träna i snygga träningskläder av någon anledning.

Just det, vi fick i uppgift att titta på hus/lägenhetspriser i Sverige på privatjuridiken idag och självklart tittade jag på dyra bostadsrätter i Stockholm. Åh, hittade en massa fina men de kostade ju flera miljoner, hehe. Jag älskar verkligen att titta på hus och inredning! Hittade en söt liten lägenhet som jag gärna skulle flytta till om jag hade pengar - perfekt första lägenhet enligt mig, haha. Hur cozy som helst!

Bilder från hemnet.se


13 mars

Back in school! Känns extra tråkigt nu när vädret är så fint... Man vill bara sitta ute i solen och inte framför datorn i ett instängt klassrum. Men, men! Kan faktiskt inte klaga ändå när jag bara går i skolan fyra dagar den här veckan, sen är det helg igen ♥ Haha, att tagga helg är det enda jag gör i den här bloggen, känns det som. Men vad tusan, finns det något bättre än att ta helg efter en intensiv vecka? Tveeeksamt alltså.

På tal om helg kan jag säga att min har varit ytterst trevlig as usual! I fredags sov jag hos David och i lördags var jag duktig och städade lägenheten innan mina tjejer kom över. Vi lagade tacos och sedan kom Marcus och tittade på Melodfestivalen med oss. Rätt låt vann ju, helt klart! I söndags satt jag ute på balkongen och läste ut min bok som jag sedan skulle skriva recension om. Jag satt flera timmar i sträck och skrev, sjukt jobbigt var det! När jag äntligen var klar begav jag mig till David och skulle från början inte sova där men vi båda råkade somna och vaknade mitt i natten och då orkade jag knappast åka hem, haha.

Igår tog jag ett efterlängtat gympass och idag blir det ett till. Så himla skönt! Ska passa på att träna massor den här veckan när jag knappt har något plugg att göra. Gymmet gör en både pigg och glad! Nu ska jag ha företagsekonomi som är sista lektionen för dagen. Ganska roligt när vi håller på "Linden City" som vi har gjort sen vi började ettan, där klassen har olika företag som tävlar mot varandra, gör affärer, reklam och så vidare. Självklart ligger jag, Klara och Matilda tvåa med de Woul AB, haha. Vi är grymma business women, oh yes!

22.06

Långt hår? Nja, inte än på ett tag. Okej, jag var lite galen förut som tänkte klippa en lång page så istället
sa jag till min frisör att "klippa en bit" och den biten blev självklart stor och nu är jag väääldigt korthårig.
Jag har haft lite panik men har försökt att intala mig själv att det bara är hår och att det växer ut...
Det jobbigaste är att jag känner mig så himla okvinnlig i såhär kort hår, det känns inte som jag liksom.
Jaja, alla kluvna toppar är borta så jag antar att jag tjänar på det i längden när det växer ut. Det blir
nog fint om några månader!

Ska jag?

Hehe, ska ju som sagt klippa mig sen. Jag är ju jättenoga med att frisören inte får klippa av för mycket, men jag bör nästan tänka om för att få mitt lätt uppklippta hår att bli jämnlångt... Då blir det mycket snyggare när man sparar ut det sen. Så, vågar jag klippa av det? Man blir ju lite sugen när man ser snyggingarna Ashley Olsen och Olivia Palermo.


-

Dör på privatjuridiken. Känner mig tung i hela huvudet och slår vad om att en fet förkylning är på väg. Nice. Inte min dag i dag. Jag behöver helg. Jag behöver en kram, choklad, whatever. Vill bara hem, gå under jord ett tag. Älskar livet i bland alltså. Pms kallas det.

Onsdag

Hejhej, bloggen. Ligger utslagen i soffan och softar framför The big bang theory. TRÖTT. Känner mig sjukt slö
sen gympasset förut, det märks verkligen att jag inte har varit där på några dagar. Nu ska jag nog påbörja
en engelsk bokrecension (igen) och bortsett från det är jag i stort sett pluggfri, så jag ska bara ta det lugnt
hela kvällen. Måla naglarna kanske, haha. Det är avkopplande! Jag är så himla dålig på att slappna av och är
ofta stressad så en lugn kväll skadar ju inte faktiskt.

Hade förresten en mysig kväll hos en mysig pojkvän i går! Vi åt i Stadsparken, hyrde film och åt choklad.
Så typiskt oss på något sätt, haha. Jag gillar ju att ge paket så av mig fick David en säsong av Chuck -
som vanligt alltså, haha. Han har fått fyra stycken så det börjar ju bli lite tradition, hah.

I morgon efter skolan ska jag klippa mig... Jag vill inteee! Det måste göras dock, så slitet som håret är.
Jag har aldrig gått från frisören och varit nöjd. De vet verkligen inte vad 1-2 cm betyder.
Jag ska också lämna in mitt CV på ett ställe, kan ju låta det vara hemligt tills jag får reda på om jag
får jobbet eller inte ;) På kvällen drar jag, Klara, Matilda & Marcus på Söders musikal! Det ska bli kul att se,
trots att den inte lär slå förra årets, hehe.

Ett år ♥

Det senaste året har varit så sjukt jäkla bra, har aldrig varit så glad som jag är och har varit med David. Det enda negativa är att vi har tagit alldeles för lite bilder på oss två tillsammans, haha. Vi är väl inga fans av att vara med på bild, I guess. Det får vi faktiskt ändra på! Anyway, David är min och det betyder verkligen allt för mig. Det är ovärderligt och allt jag önskar (och önskat mig sedan jag var fjorton, hihi). David, nothing can compare in this world to you, jag älskar dig ♥
Bildbrist? Yes. Fin kille? Yes.

Måndag

Den här måndagen har faktiskt gått bättre och snabbare än vanligt. Skönt! Däremot har jag sjukt mycket plugg att ta tag i, men det ska nog gå bra tillsammans med browniesen jag bakade nyss. Vill verkligen träna idag också, vilket jag absolut inte hinner men kanske tar en sväng till gymmet ändå, stupid som jag är. Jaja, mår ganska bra ändå måste jag säga. Att få tillbaka en svenskuppgift och en engelskrecension med bra betyg från läraren Anette (känns alltid omöjligt) kan verkligen göra ens dag, haha.

I morgon ska jag uträtta ett ekonomiprov innan jag går hem för dagen och efter det ska jag till my darling för att fira ett år, hihi ♥ Can not believe it. Åh.


4 mars

Hej, mina kära läsare. Hoppas ni har haft en fin helg! Det har jag haft i alla fall. Den har inte varit speciellt annorlunda, men lite mer sol och värme än vanligt har den bjudit på. Mucho nice! I fredags slutade jag och Klara tidigt så vi spenderade hela eftermiddagen på gymmet. SHIT vad jag har träningsvärk i ljumsken idag. Galet, vilken smärta. Hoppas det försvinner till i morgon, då blir det nya tag! På kvällen myste jag, Klara & Matilda med godis och popcorn framför Supersugen. "I am McLovin!", haha. Sjukt rolig film!

I går sov jag lääänge och åh vad det var efterlängtat. Himla skönt! Agerade barnvakt åt mina bröder Oskar & Albin gjorde jag också, så medan Oskar stack på träning, tog jag med Albin till Gottoteket och sedan till Sultans. Glad bror! Efter det åkte jag till min älskade David och vi blev sittandes framför Melodifestivalen och Chuck hela kvällen, haha. I dag tog vi en lång promenad i det fina vädret, det var så mysigt så!

Nu ska jag göra någonting vettigt som att läsa ut min engelskbok, förbereda recensioner, plugga inför ekonomiprov, göra psykologiuppgifter eller varför inte läsa lite privatjuridik? Possibilities are endless. Nej, usch för allt plugg. Den här söndagen får gärna ta slut och måndagen behöver ens inte komma. Jag vill ha tisdag - that'll be a great day ♥ Puss

RSS 2.0