26 september

 
De seriösa ekonomerna på företagsekonomin... Jag vill hem till min cheesecake.

21:01

Bild i repris osv. Men åh. Det är sjukt vad jag älskar honom.

23 september

Hej, hej, hej. Jag tänkte att det var dags att blogga lite, det händer ju inte allt för ofta. Har dessvärre ingenting speciellt att skriva... Det är söndag idag och jag är på ruttet humör för tillfället för jag har en hel del plugg att ta tag i och vädret utanför mitt fönster känns varken uppiggande eller inspirerande. Hösten har kommit på bara ett par dagar och jag hänger verkligen inte med i tiden. Inte världens bästa söndagskväll måste jag säga. Finns det ens några sådana? Nästa söndag blir i alla fall bra för då drar jag och tjejerna till Stockholm for some shopping!
 
Idag vaknade jag upp bredvid min fina David. Vi var och bowlade igår med hans syster och hennes pojkvän, det var så trevligt så! Jag är väldigt anti-bowling egentligen för att jag inte är speciellt duktig, men i går fixade jag fem-sex strikes (utan staket!) och kom tvåa i första serien. STOLT TJEJ. Jag brukar alltid förlora stenhårt annars, hehe. Idag har vi rivit tapeter och fixat i Davids rum för det ska renoveras och bli superfint. Nu ska jag ta något att äta och småstarta pluggandet. Jag orkar inte. Var är motivationen när man behöver den?
 
 
 

Ett och ett halvt år med min underbara David
Jag älskar dig!
 

No more excuses

Idag bestämde jag mig för en härlig sak. Eller jag har bestämt detta länge, men aldrig varit bestämd. Nu är jag i alla fall det! (Det är ju lätt att säga när jag ligger hemma och är sjuk.) Yes, jag mådde dåligt redan igår men tvingade mig själv att gå till skolan imorse för att inte missa någonting, kroppen sa dock ifrån snabbt och jag cyklade hem igen.
 
Från det ena till det andra! Så fort jag blir frisk ska jag äntligen förlänga mitt gymkort. Det gick ut i slutet av juli och sedan kom jobb emellan så nu är det på tiden att ta upp träningen igen! Det jag bestämde mig för idag är att verkligen ta träningen på största allvar nu. Jag ska köra ofta och regelbundet på gymet, men framför allt ska jag vara noga med kosten och sömnen som också är viktiga delar för att nå sitt mål. Nu jäklar! Och jag menar självklart inte att jag endast är ute efter en slimmad kropp, utan också bättre kondition och sömn. 
 

RSS 2.0