Birthday

Hoho, igår fyllde jag sjutton år! Det känns verkligen konstigt när födelsedagen är slut och man måste vänta ett år innan det är dags igen, haha. Nästa gång blir jag arton år (obviously) och jag kan verkligen inte förstå det! Körkort, krogen... Rösträtt. Vuxen. Oj, oj, oj. 
 
Jag firade min födelsedag i två dagar så det var lite confusing. Dum som jag var öppnade jag två presenter redan i söndags, men de visade sig vara en TV och ett nytt kuddfodral från Lexington så jag blev jätteglad! Igår fikade jag först med pappa och mina bröder på Sultans och sedan kom David, Klara & Matilda hit och fikandet fortsatte innan vi lagade tacos tillsammans. Av Klara fick jag fina nagellack och av David med familj fick jag en jätteskön tröja, en chokladbok och fina muffinsformar så nu ska jag baka en hel del! Matilda har verkligen gett mig tillräckligt nu, jag är så otroligt glad och tacksam! Vi ska ju se Kent för tredje gången på fredag och i augusti blir det en fjärde gång, åååh. Underbar födelsedag i alla fall, thank you guys ♥ Ni får lite halvdana mobilbilder, hehe.
 
Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig.

-

 

21 juli

 
Hej vänner. Sommaren går alldeles för fort och jag får alldeles för lite gjort (rimmarN). Jag är så himla besviken. I våras hade jag så stora förväntningar på sommarlovet, föreställde mig det allra bästa och nu sitter man här, två dagar innan sin sjuttonde födelsedag, och undrar vad fan som gick fel. Vädret bär ju på en viss skuld. Visst, sommaren är inte slut än på ett tag, men efter jag har fyllt år börjar jobbet som är följt av skolstarten och där var lovet slut. Som tur är har jag lite saker att se fram emot i alla fall!
 
Jag har självklart haft det jättebra med mina fina. Och har! I kväll ska jag och mina flickor träffa Marcus som vi inte har varit med sedan länge. Det blir ju asnice! I början av augusti drar vi alla till Götet tillsammans också, perfekt paus i jobbandet och bara så himla trevligt. Bästisar ♥ (Cassandra, we love you trots att du bara drar i väg till USA utan oss)
 
I morgon kommer min underbara systerson Ascot hit och sover över till min födelsedag. Bara det är ju en present! Han är så himla mysig. När jag fyller år får jag även träffa min David igen som är i Göteborg just nu. I miss you, darling ♥ Av Matilda har jag redan fått två oslagbara presenter. Först gav hon mig (och sig själv) biljetter till Kent i Stockholm den 19 augusti. Jag blev överlycklig! Häromdagen kom hon förbi mig och överraskade mig med ännu en biljett - nästa fredag ska vi se Kent i Norrköping! Åh, glad tjej hääär. Sommaren hinner nog bli rätt bra ändå. 
 
Nu ska jag måla naglarna glittriga, ciao!

8 juli

 
 

1 juli

Hej på er! Här skrivs det ju inte mycket. Jag har verkligen ingen inspiration för tillfället och det blir helt enkelt inte av att jag bloggar. Jag njuter av sommarlovet istället! Hittills har jag inte gjort annat än varit med vänner och pojkvän och häromdagen var jag med mamma på spa. Riktigt skönt! Annars har det faktiskt inte hänt så mycket. En ny stor säng kom hem till mig för några veckor också, hoho. Underbart!
 
 Eh, jag vet inte varför jag har med fötterna på bild, hah.
 
 
 
 
 

RSS 2.0