31 augusti




ÅÅÅH, älskade fredag. Jag har saknat dig. Efter en halvdan vecka i skolan så är det äntligen mysis-helg och det är så himla skönt! Jag slutade klockan elva idag så jag har bara relaxat hemma, städat och grejat. Lite senare ska jag åka och handla med Klara och Matilda för vi ska laga mat här hos mig ikväll och ha det mysigt. Jag har inte träffat Matilda på hur länge som helst för att hon har legat hemma och varit sjuk, men nu äntligen ska vi ses! Klaris sover här också, vi lär väl kolla på någon badass film och så där. MYS.
 
I morgon ska jag träffa älsklingsdavid och sova hos honom, det känns som att vi inte har setts på evigheter... När sågs vi senast? I går? Alldeles för länge sedan. Hur som helst, supermysig helg blir det i alla fall. Och jag vet att jag överanvänder ordet mysigt :)
 
Ciao!
 
 

New

 
(Fin mobilbild)

Tumblr

 
Min tumblr hittar ni HÄR

13 augusti

Vad som händer i mitt liv just nu

Jag jobbar för fullt på ett äldreboende och har bara den här veckan kvar, vilket är sjukt skönt! Trevligt sällskap har dock gjort jobbandet bättre och när lönen kommer så är jag lyckligast i världen. För den slanten ska jag köpa finaste jackan i världen så det passar ju bra. På tal om lycklig så är det nu bara sex dagar kvar till jag och Matilda ser Kent igen, denna gång i Stockholm, och jag är så taggad på lyckoruset som jag har fått de tre andra gångerna! Obeskrivligt. Cassandra träffade jag i lördags för första gången på flera veckor, så då var jag också rätt glad.
 
Annars då? Jag umgås med my beloved people, saknar David tjugofyra/sju, tittar en hel del på Dexter, rör mig alldeles för lite och äter en jäkla massa choklad. Bestämde mig idag för att bli lite nyttigare, we'll see about that för jag har negerbollar i kylen. När skolan drar igång om lite mer än en vecka (jag vill inte dit) så ska jag komma igång träning och bra rutiner igen. Jag var så "himla" duktig i våras men sen kom sommaren in i bilden och jag har dragits till Ica Nära och kommit ut med chips & godis allt för många gånger. Beach 2012, my ass! Hehe. Ikväll ska jag träffa Klara, Marcus och hans guzz. Mucho trevligt! Ganska seg dag annars men mina fina jeans från Nelly kom med posten så jag klagar inte. Paket är ju alltid kul! Nu ska jag gå och göra något vettigt, puss!
 
 
 Vi är bäst.
 

8 augusti

Jag är så lyckligt lottad. Önskar jag kunde inse det lite oftare.

6 augusti

17 underbara månader med min David ♥

RSS 2.0