Livet


28 maj

Tjaaa. Blev en liten sväng till IKEA igår, skulle nämligen köpa en byrå och denna fick det bli! Jättefin tycker jag. Vit och simpel. I vasen ska jag ha en fet bukett med tulpaner (om jag hittar några) i någon fin färg och jag är även på jakt efter två höga silverljusstakar som ska stå i den andra änden. De och blommorna kommer pryda byrån fint innan jag hänger upp en tv över den. Jag måste också ha lite tavlor så jag funderar starkt på att rama in två stora Kent-affischer och hänga upp. Skitsnyggt.
 
Update: HIttade inga tulpaner så rosor fick det bli!
 

24 maj

Vad gör man i skolan när vädret är så underbart? Galet. Anyway, snygga saker här ovan, oh yes!

Weekend

Hej på er! Helgen började för mig, som för alla andra, redan i onsdags så jag har hunnit med en del och åh vad jag har njutit. Nu taggar vi sommarlooov! Bortsett från att jag inte har hunnit träffa David så mycket så har jag haft det jättebra med tjejerna i Stockholm där vi shoppade, överraskade Klara med en sväng till Grönan och så sov hos min bror som inte var hemma. Sjukt kul hade vi! Grannen Måns Zelmerlöw såg vi dock inte till, haha. Jag köpte tyvärr inte så mycket men en snygg bikini, shorts, t-shirt, nagellack och smink fick det bli i alla fall. Det här får vi göra om i sommar, flickor, och då med Cassandra också!
 
Efter Stockholmsresan så var jag med Cassandra, Matilda och Marcus var också med en stund. Alltid lika trevligt! I går fick jag äntligen träffa David efter flera dagars väntan så många pussar och kramar blev det innan vi cyklade till Värmbol och tittade på när hans bror spelade fotboll. På kvällen bakade vi brownies och sådär, åh så gott.
 
Nej, nu ska jag genomlida sista lektionen för dagen, nämligen franska. Usch! Skönt att ännu en måndag snart är över. Den här dagen har ju inte varit den bästa för mig om man säger så.
 
 
 

14 maj

Give it to me baby, aha-aha!

Hello! Då var det måndag igen, shiiit vad fort tiden går! Men jag klagar inte alls, utan har påbörjat nedräkningen till skolavslutningen (framför allt), men också till "långhelgen" som börjar på torsdag. Inte helt fel alltså! Hur som helst, min helg har i alla fall varit jättebra. I fredags sov jag hos min David som blev arton bast så en hel del mat och fika fick det bli! I lördagskväll var jag och tjejerna hos Cassandra och vi beställde pizza, pratade om en hel del och hade det så trevligt så! I går slutligen så låg jag ute på balkongen och solade innan jag åkte till David och var där en stund innan ett välbehövligt kvällspass på gymmet fick avsluta min helg. Nödvändigt inlägg måste jag ju säga! Menmen, nu vet ni.

Darling,

without you I'm nothing.


.

Vila i frid
världens bästa farfar


Gucci

Högt upp på min önskelista.

7 maj

Hej, hej! Det var ju ett tag sen jag skrev så jag tyckte det var på tiden, haha. Jag har i alla fall haft det bra på sistone; trevlig valborg och andra roliga dagar med världens bästa vänner och världens bästa pojkvän. Vädret har dessutom (till största del) varit underbart så jag har faktiskt hunnit få lite färg, oh yes! Skolan har dessvärre varit lite sådär och jag har aldrig någonsin längtat efter sommarlov lika mycket som jag gör nu. Jag är så sjukt taggad! Och sjukt trött på skolan. Hur som helst! Jag har haft en mysig helg som spenderades i Norrköping hos syster, på invigningen av Lokstallarna med fina vänner och igår hade jag och David fjorton månader ♥ Tiden går verkligen fort och på fredag fyller David arton år också. Gaaalet.

Nu ska jag försöka koncentrera mig på matten, men det är svårt när det enda jag tänker på är det fina vädret utanför som får mig att längta till när jag och tjejerna drar till Stockholm nästa vecka för att shoppa en massa fint till sommaren. Vi har min brors lägenhet för oss själva att sova i också så vi har både stan och Måns Zelmerlöw precis utanför dörren, haha! Det kommer bli awesome, flickor! LÄNGTAR.

Nej, nu ska jag sluta att drömma mig bort! Jag har flera lektioner kvar innan jag får tänka på en massa annat men som tur är ska jag till David sen - en bra räddning på en sjukt jobbig måndag. Puss!

-


RSS 2.0