Jag älskar dig



19 april

Lite fint jag fick av mamma förut.

18 april

Köpt i dag.

Det känns ju lite sådär att jag tar närbilder på mina underkläder men vad tusan! Köpte även en svart t-shirt med spets upptill, finfint. Ett sudd samt en doftpenna blev det också, ni vet sådana man alltid hade på mellanstadiet med små uddar man byter ut? Nostalgisk som jag var så köpte jag en sån och kommer skriva ett fett bra nationellt prov med den nästa vecka! Haha, jag känner mig som ett barn igen...

Jätteskön dag i dag - slutade tjugo i elva och då stack jag och tjejerna och åt på McDonald's innan vi tog en sväng på stan. Senare på eftermiddagen blev det ytterligare en sväng, fast med mamma. Nu väntar jag på mat innan jag ska i väg och träna och resten av kvällen kommer bestå av psykologi-plugg. Kul.

Angående min anställningsintervju förra veckan så får jag svar inom en månad. Känns som att det gick bra faktiskt!

Lexington

Dessa fina får väldigt gärna pryda min säng.

12 april


Hey you guys! Här skrivs det ju mycket. Jag har haft en hel del annat för mig på lovet så bloggen har jag inte haft en tanke på måste jag erkänna. Jag har bland annat firat min mamma, varit med en fin David och grillat korv i ett regnigt Vingåker med fina vänner. En trevlig tjejkväll hos Agnes fick det bli också! Jag har dock inte gjort lika mycket på gym- och pluggfronten, tyvärr, men det ska hinnas med de här sista dagarna.

I dag vaknade jag hos David och vi har bara chillaxat hela dagen. Ganska skönt. Nu unnade jag mig precis glass med varma hallon (Eva & Adam-style, haha). Sjukt gott! Ska hoppa in i duschen snart för att sedan träffa mina vänner. Nice! Och, jag kom just på mig själv sitta och "vibrera" med fötterna som en trummis. Nervositeten för i morgon blir bara värre - jag ska på min andra och avgörande anställningsintervju. Åååh.

4 april

Det är konstigt att man kan ha så många olika känslor på samma gång. Just nu är jag väldigt glad, vilket är jätteskönt men samtidigt känner jag både stress och besvikelse. Confuuusing.

Saker som har gjort mig glad idag:
- jag vaknade bredvid David ♥
- Klara
- fick en till anställningsintervju på samma ställe som sist (lycklig tjej)
- ikväll ska mina träningsskor samt ett silk-serum till håret hämtas ut på posten
- har fixat lite grejs och planerat så att mitt lov kommer bli pretty damn awesome
- och ja, LOV I MORGON
- solen

Saker som har gjort mig mindre glad idag:
- tanken av psykologiprovet i morgon
- tanken av att skriva en engelsktext som ska vara inne i dag
- tanken av att jag antagligen inte hinner träna något i kväll

Starlight

Starlight - Muse. Den här underbara låten levde jag för vid den här tiden förra året. Och den är inte sämre i dag!
Den kommer alltid påminna mig om våren -11 och hur man kisade mot solen när man gick till skolan lyssnandes på den. Den påminner om musikalveckorna och framförallt den allra första tiden tillsammans med David. Starlight väcker så fina minnen och symboliserar lycka för mig. Och nu kan jag inte låta bli att le bara för det, hehe.

Bäst.

1 april

My weekend.

Hello! Sitter vid köksbordet och har just klickat hem ett par träningskor. Mucho nice! Har suttit ett bra tag nu och tittat runt på hemsidor med kost- och träningsprogram så nu ska jag försöka äta sunt, dra ner på fika, vitt bröd och pasta samt öka på proteinerna istället - INTE för att gå ner i vikt utan för att få ut mer av styrketräningen. Får en sån klump i magen när jag tittar på bikinis på H&Ms hemsida och önskar att man får en sån modellkropp på köpet när man beställer något. Och visst, jag är jättenöjd med min vikt, höfter och midja men lite konturer på magen skulle ju inte vara fel, hah. Nog om det!

I helgen har det inte hänt något utöver det vanliga men jag har självklart haft det bra ändå. I fredags sov jag hos min David och vi är fortfarande helt inne i Chuck som bara blir bättre och mer spännande så det tittade vi lite på. En del fikande blev det också eftersom det alltid bakas hemma hos David och det är ju helt okej, faktiskt. Kommer bli tufft att dra ner på onyttigheterna! Lördagskvällen spenderade jag inlindad i en filt i Klaras soffa, tittandes på Timon & Pumba (asbra ju!) med henne, Matilda, Cassandra och Marcus. White Chicks fick det också bli så jag kom hem sent inatt efter en jättemysig filmkväll!

I dag har jag bara låtit dagen gå - klev ur sängen vid tolv och sitter fortfarande i pyjamasbyxor. Ska strax måla naglarna och plugga psykologi innan jag sticker med tjejerna till gymmet och dit ska jag försöka åka varje dag nästa vecka, som förövrigt inte kommer bli speciellt annorlunda. Går i och för sig på påsklov redan på torsdag, hur skönt och efterlängtat som helst (och jag kan bo hos David en massa, hoho). Det är dock en konstig påskhelg som väntar - mamma åker iväg både då och nu i veckan så det verkar som att jag blir lite forever alone (haha) men det löser sig nog!

RSS 2.0