Tisdag

Åh, skönt att tisdagen i stort sett är över! Då syftar jag mest på skolan, haha. Lite närmre helgen
liksom. Niiice. Nu är jag hemkommen efter ett pass på gymmet med mina tjejer. Riktigt skönt var
det! Välbehövliga fyrtiofem minuter på crosstrainern + styrka. Känner mig ashurtig, hehehe.

Det har varit lite speciellt idag faktiskt, men bra också. Jag har varit så nyfiken på hur det gick för
min engelskuppsats som jag skrev för ett tag sen och så fick jag tillbaka den idag med ett A i ena hörnet.
Glad tjej! However! Det är ju snart dags för mig att välja om jag vill ha ekonomi- eller juridikinriktning
så idag kom en jurist till klassen och hon pratade om hur hennes yrke är och hur det är att läsa på
universitet. Jag tror alla i klassen fick lite panik när hon berättade hur svårt det kan vara att hitta
studentboende och hur stressigt och slitigt det är att plugga vidare. Hon berättade också om en speciell
inriktning inom juridiken där man kan nå en riktigt frestande lön om man under de två första åren efter
examen jobbar sjuttio till åttio timmar i veckan. Det är ju fan inte mänskligt. Då får man liksom inte tid
över till familj och vänner och då är det inte värt pengarna. Självklart finns det hur mycket andra
juristjobb som helst och man behöver inte plugga i SJU år som den här juristen hade gjort.
Juridik är ändå väldigt intressant och är kanske värd all möda i slutändan. Jag tror nästan
jag kommer satsa på det faktiskt.

Nu vet ni!

Dagens

Humör: Neutral.
Mående: Väldigt, väldigt trött.
Borde: Duscha.
Frisyr: Utsläppt.
Smink: Foundation, puder & mascara.
Klädsel: Jeans och en stickad tröja.
Vill ha: Långt, tjockt hår.
Fundering: "Jag måste ha ett jobb".
Beroende: Äggmackor. Har ätit fyra idag och skulle lätt kunna käka fyra till. Sjukt gott verkligen.
Tråkigaste: Franskan. Tortyr!
Saknad: David! Träffar honom sen som tur är, hoho.
Längtan: Jag längtar efter att få träffa mina syskonbarn, det var längesen.
Låt: Come as you are - Nirvana.


Awesome

Avslutar söndagen med dessa avsnitt som jag har sett hundra gånger.
But still. It's gonna be legen... Wait for it... Dary!

19:14

Vi är så jäkla bra

Söndag


Fika med mamma
Städa rummet
Plugga
Gymma

 

Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är

Kent - Varje gång du möter min blick

 


Confused

Ligger nerbäddad med privatjuridikboken i högsta hugg, ett prov om familjerätt ska nämligen göras imorgon. Lust - zero, ork - zero, motivation - zero. Positiva tjejen.


Och om ni vill veta så färgade jag utväxten och tonade håret förut och jag måste säga att jag är väldigt nöjd för en gång skull! Det blev en varm brun nyans precis som jag ville ha. Hoppas bara belysningen i skolan ger håret någon rättvisa, min färg ser alltid hemsk ut där annars, hehe.

Nu borde jag egentligen släcka och sova inför första psykologilektionen imorgon. Det ska bli spännande att se om det är lika intressant som jag har trott! Så får det bli, godnatt!

 


So happy

Åh, jag har verkligen världens bästa och mest underbara pojkvän. Jag har varit så bekymrad idag för att jag och David inte hinner träffas förrän på torsdag, då vi båda har fullt upp i veckan, men så ikväll när jag tvättat av sminket för en pluggkväll så ringer det på dörren. Utanför står David och jag förstår ingenting. I ena handen har han avsnitt av Chuck och i den andra en Ben & Jerry's. Haha, jag var förvånad ett bra tag och inte minst jäkligt glad - det är jag fortfarande! Sjukt bra överraskning och det här blev lätt den bästa söndagen på länge. Du är bäst, David och jag hade aldrig kunnat vänta ända till torsdag med att ses ♥

22 januari


Gårdagen i Norrköping var jättetrevlig, precis som förutspått! Det blev mysig middag på Harry's, väldigt skönt i bastun och så köpte jag sakerna här ovan också: en skonsam hårtoning som fräschar upp urtvättad färg - precis vad jag behöver, ett reparerande balsam och så ett jättefint nagellack.

Nu ska jag ta tag i en hel del plugg som jag måste dras med hela nästa vecka också... Förfärligt. Senare ska jag städa mitt rum och byta sängkläder (myyys). Kanske tona håret också, om jag nu ska göra det innan jag hakar på trenden med ricinolja. Låter ju helskumt att ha laxermedel i håret... Men vad gör man inte för en snabbare hårväxt?

19 januari

Sitter och njuter av att jag plötsligt blev en väldigt populär storasyster. Jag hjälpte nyss Albin att fixa ett spel på mammas iPhone som han har tjatat om så nu är han jätteglad och tycker om mig mer än någonsin. Feels good to be a hero!

Det har varit en ganska nice dag idag. Att blåsa i en docka på hjärt- och lungräddningsprovet var dock inte så mysigt, men att jag sen slutade tidigt var en bra kompensering. Jag har också varit på en lägenhetsvisning men det blev till en stor besvikelse, tyvärr. Den var mörk, konstig, hade hemska tapeter och jag ville liksom bara därifrån, haha... Jag kanske har för höga krav bara. Min drömlägenhet har högt i tak, kritvita väggar, valnötsparkett och ett snyggt kök så det är väl klart att jag blir skeptisk till allt annat. En dag ska jag ha en sådan lägenhet eller ännu hellre ett hus! All these dreams.

Åh, så underbart med fredag imorgon! Jag är verkligen sjukt taggad för helgen, den kommer bli awesome. Fredagskvällen ska spenderas med min fina David och på lördag sticker jag, Klara & Matilda till Norrköping och övernattar hos syster Zandra, Simon & Ascot. Vi har nämligen deras hus för oss själva och det kommer bli hur mysigt som helst! Först blir det en sväng på stan och på kvällen sticker vi ut och äter någonstans innan vi drar tillbaka till huset för att basta och ha det trevligt. NICE.

Nu ska jag, med musik som sällskap, ta en promenad innan jag tar tag i franskan och privatjuridiken. Jag ska vara snäll och spela Wordfeud med mamma också som har blivit galet beroende och hon är så sur för att jag leder överlägset, haha. Ska försöka spöa min älskling också som alltid vinner över mig, fast imorgon ska
jag äga dig på Fifa istället, David. Stenhårt. LOVE U ♥

Puss!

Colors

Sjukt fina nagellack från Make up store. Me waaant.

Sunday

Hey y'all. Vilken bra helg jag har haft! I fredags hade jag och mina vänner chillkväll hos mig och inatt sov jag i mitt andra hem - hos my stunning boyfriend.
Vi lagade tacos och tittade på Harry Potter, som vi nu ska se alla filmer av, haha. Mysigt!

Efter lite pluggande ska jag nu ut och gå med mamma. Försöker att promenera ofta fram till dagen då jag får mitt efterlängtade gymkort (kommer vara bästa dagen på länge).

Efter det ska jag krypa ner i sängen och titta på How I met your mother. Kanske tända lite ljus. Jag är på värsta myshumöret och om man är själv så finns det inget bättre än How I met your mother! Det är sjukt bra, trots att man sett nästan alla avsnitt. Så får det bli!


Need some sleep

Mornin' fellows. Klockan är tjugo i sju och jag har varit vaken i fem timmar. Härligt att vakna och sen inte kunna somna om :)) Ska bli spännande att se hur pigg och glad jag kommer vara i skolan idag... Hah. Kaffe gör nog susen!


9 januari

HELLO. Känns som att det har varit lite glest mellan mina inlägg nu på lovet, men det råkar vara så att min datorladdare är trasig av någon mystisk anledning och datorn är självklart död. Inte speciellt nice! Får hoppas att skolan fixar en ny laddare inom kort.

Nu sitter jag och målar naglarna röda och ska fortsätta plugga företagsekonomi och privatjuridik som jag tog paus från förut. Tråkigt att snart behöva välja mellan de inriktningarna i skolan, jag vill liksom läsa både och. Det kommer bli ett svårt val!

Senare ikväll ska jag avsluta lovet med lite Ben & Jerry's framför någon film. Fattas bara en David, sen skulle det vara perfekt.

PUSS.


02:24

Jag kan inte sova, trots att jag är sjukt trött. Det får bli lite bra musik i lurarna istället och tankarna bara väller fram, alldeles för mycket och blandat för att jag ska kunna sova.

Jag tänker på hur mycket jag hatar att sova ensam. På hur mycket jag hatar att skolan börjar på tisdag. Jag tänker på både fina och rent av galna minnen som jag måste le åt. På hur bra vänner jag har. Världens bästa pojkvän. Hur bra jag har det och hur lycklig jag är med dem. Hur olycklig och förstörd jag skulle vara utan dem. Och att det enda jag vill är att de ska vara glada och må bra. Att jag måste sluta oroa mig för saker, intala mig själv att det inte behövs. Jag tänker på hur bra den här sommaren ska bli. Att jag vill se Kent & Coldplay. Göra något spontant och oväntat. Bli överraskad. Och brun. Resa. Funderar på vad man ska göra imorgon och tanken på att det är söndag gör mig inte så taggad.

Skönt att bara skriva av sig lite.
Nu ska jag göra ett nytt försök med sovandet, godnatt!


I love you

Tio fina månader igår. David, du är underbar ❤

RSS 2.0