Glad tjej

ALLTSÅ. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Vad hände på gymmet nyss? Jag tog en titt på min mobil och Matilda hade smsat och bad mig att kolla min Instagram. Där ser jag "Grattis i förskott! Hoppas du blir glad!" och på bilden är två Kent-biljetter. Jag bara satt och gapade. OCH JAG SMÄLLER AV. Är så himla glad och lycklig just nu, ni anar inte! Den 19 augusti i Stockholm ska Matilda och jag se Kent för tredje gången, hohoho. Happyyyy! Matilda, jag är dig evigt tacksam! Nu har vi verkligen något att längta till, precis som de andra två gångerna. AMAZING.


29 februari

Lille Oliver som var på besök i går.

Hej, hej! Är nyss hemkommen efter att ha tagit en sväng ner på stan i det fina vädret med mamma. Det är så himla skönt ute! Studiebidraget kom ju i dag så jag var på jakt efter en ny mascara men på Åhléns klargjorde personalen tydligt att den jag brukar använda, Lash Stiletto, inte längre finns i sortimentet hos någon affär. Ledsen tjej! Okej. I-landsproblem, I know, men jag älskar verkligen den mascaran och har kört på den hur länge som helst. Till slut köpte jag en annan och självklart hittade jag min gamla mascara på en annan affär lite senare... Mamma ska dock köpa den till mig sen, haha. Då blir jag nöjd! Testade nyss min nya och den var inte bra alls. Med rätt mascara blir mina fransar hur långa som helst och det är ju klart jag vill det! Herregud, jag läste nyss igenom det här stycket och förstår hur patetiskt det låter. Då kan jag lika gärna tillägga att jag inte klarar
mig utan min elektroniska ögonfransböjare. Hehe, det ni.

Jag ska snart äta lite innan jag sticker i väg och tränar. Efter det blir det plugg all night long, usch och fy! I morgon blir det desto bättre, då ska jag till David och vi har pratat om att baka något gott, hoho. Yummie! Vi har ett år nästa tisdag också, galet! Helt galet underbart ♥

Come to mama


Back to school


Nejnejnej, jag vill inte lägga mig och sova, jag vill inte gå till skolan i morgon, jag vill inte ha en massa
läxor och prov igen. Lov en vecka till skulle vara underbart. TAGGA PÅSKLOV. Måste säga att jag faktiskt
mår ganska fint ändå nu när det börjar bli ljusare ute och vårkänslorna kommer lite smått. Bara värmen
som saknas! Jag är så trött på kylan, verkligen. Vem är inte?

Well, i kväll ska jag vara duktig och lägga mig tidigt, det kan behövas! Godnatt!

David, jag älskar dig

.


24 februari

TJA! Jag har haft en riktigt nice dag med Klara & Matilda i huvudstaden. Vi åt på Pizza Hut och handlade lite; för mig blev det ett par svarta jeans, en blå tröja och en snygg skinnjacka (finally!) Nu hänger vi tre + Marcus hemma hos mig och har det trevligt. I morgon ska jag gymma och sedan vara med my darling ♥ Åh, mys. Det kommer bli ett bra avslut på det här lovet som tyvärr har gått alldeles för fort!

/Today/

SATC

Hur mysigt som helst! Fattas bara en David, kommer bli så tomt att sova ensam i natt.
KOM HIIIIIT

We are perfect

Chuck & Sarah. I'm addicted, hihi

Hello! Uppdateringen har ju varit lite sådär de senaste dagarna, jag har dock inte haft så mycket att skriva så det har väl inte spelat så stor roll. Det är sjukt skönt med lov i alla fall och hittills har jag bara tagit det lugnt; träffade tjejerna i måndags och så har jag bott hos David sen dess också. Vi har tittat en hel del på Chuck som är hur spännande och bra som helst! Vi får inte nog, haha. I går spelade vi Brainstorm med Anna och Erik och det var så trevligt så. Sällskapsspel är så underskattade! Jag vill köpa massor av såna, det är ju askul, haha.

Jag kom hem för ett bra tag sen och målade naglarna i brist på saker att göra. Mina vänner och jag ses inte i kväll och jag känner mig lite halvslö så jag funderar på att cykla till gymmet, men vädret lockar inte direkt. Jaja, annars får jag lägga mig och titta på lite Sex and the city. En Ben & Jerry's till det skulle ju inte sitta fel............. Nej gud så jag är. Hehe.


Sportlov

I skrivande stund känner jag bara FML. Trots att det är lov. I går vid den här tiden jublade jag av glädje
över lovet som äntligen började men nu sitter jag här och skriver en bokrecension på engelska som ska
vara inlämnad i morgon och mitt humör ligger verkligen på 0. Jaja, mitt lov börjar på riktigt när
recensionen är klar.

I går efter skolan gick jag på stan med Klara, Matilda, Cassandra och Agnes i det fina vädret. Det var
mysigt! Jag köpte ingenting men det var kul att bara titta runt lite. På kvällen stack vi till Marcus
och hade det trevligt där. Bra start på lovet!

I kväll ska jag till David och sova där, vilket jag lär göra hela lovet. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta
på men det blir nog roligt som vanligt!

15 februari

Taggar matteprov i morgon! Ehe.

Den här dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Friluftsdag stod nämligen på schemat och jag och mina vänner hade valt tipspromenad och bowling som aktivitet - hur chill låter inte det liksom? Så i morse vadade vi igenom snön till Backavallen där vi fick en karta av lärarna och så började vi vår promenad... Som aldrig tog slut. Vi hade ju inte kläder efter väder precis så vi var skapligt blöta och kalla när vi var klara efter nästan tre timmar - vi fick då veta att vi hade gått en mil. EN MIL. Det kändes i benen efteråt kan jag säga! Men det hindrade inte Matilda och mig från att sticka till gymmet ändå, haha.

Bowlingen slapp vi faktiskt så jag stack hem och hoppade i mina pyjamasbyxor för att plugga lite matte. Matilda har klistrat dit en liten lapp i boken, hah. Anyway, det är en del saker i matten jag inte förstått tidigare som nu verkar ha gått in i huvudet. skönt! Jag ska verkligen försöka sätta provet i morgon. Utöver det har jag ett franskaprov på fredag och en inlämningsuppgift, sen tar jag lov och chillar järnet! Underbart att få koppla bort skolan ett tag och bara ha det roligt med alla mina fina. LÄNGTAR.

Åh, jag har varit så himla sugen på choklad hela dagen (som alla andra dagar) och tänkte baka chokladmuffins eller kladdkaka förut, men mitt sunda förnuft hindrade mig. Jag får vänta till helgen! Matilda och jag har länge konstaterat att man alltid hittar på dumma anledningar till att fika, för att inte känna sig lika onyttig. Våra anledningar kan se ut ungefär så här:

Måndag: Fan, måndag igen. En kladdkaka på Coffee & Lounge kanske gör dagen bättre...
Tisdag:  Måste plugga till provet!!! Jag behöver verkligen en kladdkaka.
Onsdag: Lill-lördag idag! Man kanske skulle ta en kladdkaka...
Torsdag: Fredag i morgon, hell yeah! En kladdkaka på det!
Fredag: FRIDAY! Det toppar vi med kladdkaka.

Och ja, helgen säger sig självt. Haha, nu äter ju hon och jag inte kladdkaka så ofta, men när vi väl gör det så har vi våra anledningar.

Happy

Ligger äntligen i min säng efter en kämpig cykeltur hem från David. Det är verkligen tjockt med snö ute nu! Usch. Men jag surar inte för det, utan är jätteglad över den mysiga kväll jag har haft hos min finis där jag blev överraskad med rosor, choklad och tända ljus. Han som också är vääldigt musikaliskt begåvad har gjort ett stycke på piano till mig som han spelade upp och åh, det var så himla fint! Jag tycker verkligen sånt är jätteromantiskt och jag är väldigt imponerad. Hihi.

Av mig fick han en säsong av Chuck som han önskade sig. Jag har en sån bra taktik när jag köper presenter till David, jag ger honom sånt som även jag kan använda... Haha. Så nu blir det en massa Chuck framöver!

Hur som helst, tack älskling för en fin dag! You're the greatest ♥


.

/Instagram/

Happy Valentine's day, everyone! Hoppas ni får en mysig dag, för det ska jag ha.

Stockholm

Vilken mysig helg jag har haft! I fredags efter gymmet stack jag och mina tjejer till Cassandra och det var mycket trevligt! Vi planerade lite roliga saker som vi förmodligen ska göra under lovet som snart börjar. Härligt!

Igår sov jag väldigt länge och sedan städade jag och bakade jäääättegoda chokladmuffins med chokladbitar i. Tack Klara för receptet, de blev helt gudomliga. Haha. På kvällen kom min älskling hit och vi tittade på Melodifestivalen och tyvärr tog avsnitten av Chuck slut också... Fasiken. Hoppas du kommer gilla min Alla hjärtans dag-present, David! Du vet ju absolut inte vad det är ;)

I morse gick jag upp tidigt för att duscha och fixa mig medan David fick ligga och sova innan vi skulle med tåget till Stockholm. Min brorson Oliver fyller ett år på tisdag men firades idag av hela släkten. Det bjöds på jättegoda cupcakes och smörgåstårta, vilket både jag och David avskyr så vi körde på Pizza Hut istället. Helt okej! Det har varit jättebra idag. Träffade dock inte Måns Zelmerlöw den här gången heller - han bor nämligen granne med min bror, haha. Däremot träffade mina småbröder Sean Banan och tog kort med honom så de är jättelyckliga nu :) Nu ska jag fortsätta plugga lite och sen sova. Jag har fått jätteont i halsen nu ikväll, hoppas det går över.......

David, iloveu ♥

Fick konstigt nog inga bra bilder på födelsedagsbarnet, utan bara på Ascot.
Så sjukt cool han är i jeansskjorta och luggen i en tofs!

American

Okej. Säkert hälften av Sveriges unga tjejer äger en sån här tröja och den är inte personlig på
något sätt MEN jag har faktiskt beställt en ändå. Bara för att den är så snygg. Skitsnygg. Jag är
galen i amerikansk design och inredning men också i själva flaggan, haha. Jag älskar min fina kudde
från Lexington!

All the time


7 februari


Hejhej! Det var som vanligt mysigt hos David igår! Vi tittade bland annat på Chuck och åt vår sjukt goda
kladdkaka som vi bakade innan. Dock hade vi glömt att bröa formen så vi fick halvt skrapa ut kakan
och det blev bara mos av allt, haha. Men gott var det!

I dag slutade jag tjugo i tolv. Först hade jag svårt att se fördelarna med det och funderade på vad jag
skulle göra resten av dagen, men det ordnade sig snabbt! Jag och Klara laddade inför gymmet med en
hamburgare i skolan (haha), sen stack vi och tränade i två timmar. Skönt!

Jag sover ensam hemma i natt vilket innebär att jag måste ställa mig och laga mat snart innan jag
hungrar ihjäl. Hoppas det finns något ätbart i frysen, annars får jag sticka och handla lite gott.
Eller beställa thaimat kanske... Would be nice! Resten av kvällen kommer bestå av en massa
plugg och så lite film-mys med mig själv.

Kärlek

I dag har jag och David varit tillsammans i elva månader och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig har
varit lyckligare än vad jag är nu och har varit under den här tiden. The most amazing guy in the world
är min och det finns absolut inget bättre! Det är helt otroligt hur man kan bli så fäst vid någon och hur
någon kan komma att bli en så stor del av en själv och ens liv - att inte få vara med David är något som
jag varken vill eller kan föreställa mig. Precis allt som har med honom att göra, gör mig så himla glad;
bara att se hans namn på mobildisplayen, att somna och vakna tätt intill honom, alla skratt, fina minnen
och så mycket mer. Han är allt. Begreppet kärlek i sig är fint, men något som är finare än så är David
och allt det som han och jag delar. Det är underbart.

Jag älskar dig, världens bästa ♥

Levi's 501

Suddigt och bra, yes.

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Det blev ett kort pass idag, det var liksom som att min kropp
sa ifrån på något sätt. Jag är rädd för att jag börjar åka på en förkylning, det känns som det. Tråkigt!

Blev jätteglad när jag vaknade och såg det fina vädret men när jag skulle cykla iväg förut var det inte
lika skönt som fint. Mina öron frös nästan av. Åh, vad jag längtar till sommaren så man slipper all snö och
kyla. Vill kunna använda shortsen här över också, haha. Love them! Kommer nog bli jättenice till
svarta låga converse och en snygg tröja. Jag orkar inte vänta längre!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticka iväg to my darling. Det kommer bli en jättemysig kväll
med god mat och säkert Melodifestivalen också, haha. Gillar det inte på något sätt men ändå tittar jag.
Galet.

PUSS

I want to


2 februari

Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska köra på jeans- eller skinnjacka i vår. Det är ju sjukt
snyggt både och! Jag ska försöka vara ekonomisk och bara välja en, men känner jag mig själv rätt så
kommer jag ha köpt båda innan våren är slut. Dock jag ska försöka hitta en skinnjacka med silvriga
dragkedjor - mycket snyggare!

RSS 2.0