Önskelista

 
Det här önskar jag mig i julklapp! Eller, det finns en del annat jag vill ha också, men de här sakerna är viktigast. En söt pyjamas, hårprodukter från L'anza som jag älskar, en ny locktång, löparskor och två parfymer. Gucci-parfymen köpte jag dock till min mamma i helgen när jag var på kryssning till Helsingfors så att hon kan ge mig den i julklapp, haha. Den var nämligen mycket billigare på båten än vad den är i butik. Av mina vänner vet jag inte riktigt vad jag önskar mig... The Sims 3-spel kanske (haha). The Sims är ju nästan lika kul som när man var tolv år... 

15 november

Tjaaaaa. Det var länge sen jag skrev någonting här och nu när jag ändå inte har något bättre för mig kan jag lika gärna dra ett inlägg. Jag sitter ensam hemma och slöar idag, är nämligen lite småsjuk men börjar friskna till som tur är! Så nu ska jag egentligen göra någonting vettigt som att plugga, men det är bara så jobbigt att ta sig för att göra det. Istället sitter jag och bläddar i en Åhléns-katalog och letar saker till min önskelista. Att det ska vara så himla svårt att komma på vad man vill ha! Det känns verkligen som att jag har det jag behöver, men samtidigt vill jag ju önska mig något i julklapp. När man var liten var det busenkelt, då kom BR-katalogen i brevlådan och man var lyckligaste ungen på jorden när man ringade in allt man ville ha - man blev dessvärre mindre lycklig på julafton när man inte fick allt man önskat sig... Nej, i år kommer min önskelista att bestå av parfymer, skönhetsprodukter och pengar. 
 
Jag känner mig lite omotiverad idag för jag var tvungen att avboka ett möte som jag hade sett fram emot att gå på ikväll och det gjorde mig så besviken. Jag, Klara och Matilda driver ju ett så kallat UF-företag som det nu börjar hända spännande saker för och det var det mötet skulle handla om. Jag tänker berätta lite längre fram vad vi har tänkt oss och vad som kommer att hända. På måndag är vi i alla fall med och tävlar i Företagspitchen på Sörmlands Sparbank där vi ska presentera vår idé för en jury. Det ska bli jättekul, är så glad att vi kom med i tävlingen. 
 
Hoppas mamma och Oskar (ett av mina fyra syskon, det kanske ni ska veta) kommer hem snart. Oskar har opererat sig idag så jag är nyfiken på hur det har gått. Mamma ska också hämta ut ett par skor jag har beställt, hoppas de passar! Senare ikväll kommer älsklings-David hit och sover över också, åh så mysigt ♥ Ciao!

6 november

I dag har David varit min i 20 månader 
Han gör mig så otroligt glad och lycklig
och är allt jag önskar
och jag älskar honom så sjukt, obeskrivligt mycket
 

RSS 2.0